سن: 25 وزن: 46 جنسیت: خانم

احتمال بارداری بعد از مصرف قرص اورژانسی و قاعدگی منظم؟

من پانزدهم اردیبهشت رابطه داشتم و بیست وسوم اردیبهشت پریود شدم و بیست و یکم خرداد هم پریود شدم احتمال بارداری وجود داره یا نه خونریزی عادی بود و دیگه رابطه نداشتم
تا چهاردهم تیر و همون روز قرص اورژانسی خوردم و بیستم چهار روز پریود شدم احتمال اینکه بارداری از کدوم رابطه وجود داره ؟؟؟یا اصلا احتمال بارداری وجود نداره؟

10 مرداد 1405 - 11:1

43 بازدید

پاسخ پزشکان

3 پاسخ
هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

احتمال بارداری بعد از مصرف قرص اورژانسی و قاعدگی منظم

با توجه به اینکه شما پس از روابط ذکر شده در ماه‌های اردیبهشت، خرداد و تیر قاعدگی‌های منظم یا خونریزی ناشی از مصرف قرص اورژانسی داشته‌اید، احتمال بارداری بسیار ناچیز است. خونریزی‌های پس از رابطه جنسی که ماهیت قاعدگی داشته‌اند، نشان‌دهنده عدم لانه‌گزینی و بارداری در آن بازه‌ها هستند. همچنین مصرف قرص اورژانسی در تیرماه نیز احتمال بارداری را به حداقل رسانده است. اگر همچنان نگرانی دارید یا قاعدگی بعدی شما با تاخیر مواجه شد، برای اطمینان کامل می‌توانید از تست بیبی‌چک یا آزمایش خون بتا استفاده کنید. برای بررسی دقیق‌تر شرایط خود و دریافت توصیه‌های پزشکی فردی، از پزشکان متخصص وب‌سایت دکتریاب مشاوره دریافت کنید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص مامايي به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه