با سلام ممکنه جواب سونوگرافیو برام بگید میخاستم ببینم خطری داره آیا سرطان هست ؟ممنون میشم جواب بدین شرمنده من کد ورود ب سوالو یادم رفته نتونستم جواب بگیرم ممنون میشم یه بار دیگه جواب بدین با تشکر ؟

در برسی اولتراسونو گرافیک با پروب خطی مولتی فرکانس بافت فیبروگلندولر پستانها ضخیم تر همراه بااکوژنسیته بالاتر از حد نرمال خصوصا در UOQSدیده شدند .توده فضاگیرCystic یا Solid در پستانها مشاهده نشد . در نواحی ساب اگزیلاری طرف راست توده ویا لنفادتوپاتی مشاهده نشد . در ناحیه اگزیلاری چپ تصویر دو لنف نود با نمای هایپواکو بدون ناف اکوژن به ابعاد 18/8*8/7 میلیمتر و16/3*7 میلیمتر (لنف نود نیپینگ) مشاهده میشود . در صورت صلاح دید انجامFNA از لنف نود طرف چپ توصیه میگردد.

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران