سنگینی قفسه سینه و گلو و تپش قلب و کمی سر درد دارم؟

با سلام
بخشهایی از سوالات کاربرها و جوابهای شما رو خوندم ولی خب میخوام بازم مطمئن بشم
حدود 11 روز پیش بود که شب یهو فشارم افتاد تپش قلب گرفتم و احساس کردم چیزی در گلوم گیر کرده که هر چی آب میخوردم فایده نداشت و برای چند دقیقه لرز گرفت منو و خیلی ملایم سر و قلبم تیر میکشید
با خوردن یه سری مسکن ها و عسل و آویشن و آب داغ با لیمو تازه حالم بهتر شد و فرداش که بیدار شدم این علائم رو نداشتم
ولی گه گاهی خیلی کم بخشهای از سرم درد میکرد که زود آروم میشد و همینطور قلبم تپش غیر عادی داشت با کمی درد کوتاه مدت...و این مورد هم برطرف شد بعد از چند روز

از دو روز پیش دوباره احساس کردم چیزی در گلوم هست و از فرداش کمی سرفه و خش صدا پیدا کردم که یه اهم میکنم صاف میشه و کمی هم خلط-ت بی رنگ از گلوم بیرون میاد و امروز دوباره قفسه سینم احساس سنگینی بهش دست داره و تپش قلب هم شروع شده به خصوص وقتی بهش فکر میکنم..

میگن برای تست هم از خونه بیرون نریم چون ممکن هست در بیمارستان موقع تست اگر نداشته باشیم این ویروس رو بگیریم
به نظر شما مشکل من چیه؟ آدمیم نیستم که مشکل قلبی داشته باشم و خونسرد هم هستم ولی خب سر کرونا یک مقدار استرس رو دارم به خاطر اینکه خونواده نگیرن...میترسم من ناقل ویروس باشم و به بقیه خانواده منتقل کرده باشم چون گاهی اونها هم سرفه شدید میکنن
اینم بگم سیستم خواب درست حسابی هم ندارم و خیلی وقته اینطورم...مردم صبح بیدار میشن من تازه اون موقع میخوابم و این مال الان نیست خیلی وقته اینطورم به جز مواقعی که میرفتم سر کار

در ضمن مایعات هم زیاد میخورم .... از خونه هم سه هفتس بیرون نرفتم ولی خب پدر و مادرم گاهی بیرون میرن برای کارهاشون با رعایت اصول بهداشتی....

به نظرتون مشکل من چی هست؟؟

معذرت میخوام طولانی نوشتم ولی میخواستم شرح دقیق تری رو نسبت به بقیه بنویسم

ممنون از سایت خوبتون و خدماتتون

1 پـاسـخ

  • سلام
    دقيق تمام مطالب شما رو خوندم. به نظر من شما مشکل خاصي نداريد بيشتر اظطراب است. شما مشکل خاصي نداريد. با من در تماس باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 160 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران