۳۲
۶۸
آقــا

تنگی مجرای ادراری؟

سلام آقای دکتر
ابتدا از جنابعالی کمال تشکر و سپاسگزاری جهت تمام زحماتی که متقبل شدین رو دارم
3 روزپیش برای بنده عمل تنگی مجرا انجام دادین و سوندگزاری انجام شد ولی هنوز عوارض ورم کلیه رو دارم و پهلوهام درد میگیره ،آیا با اتمام داروها و برداشتن سوند این مشکل حل میشه؟
سوال بعدی که خدمتتون دارم اینه که با وجود سوندگزاری ولی بازم در آلت)به خصوص در نقطه ای که تنگی وجود داشت( احساس و تلاش برای ادرار کردن وجود داره
آیا این مورد هم عادیه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران