۴۰
۵۷
خانــم

من مدتی است که از ناحیه تناسلی با ضایعاتی پوستی مواجه شدم که چون شهرستان زندگی میکنم و پزشک هم مراجعه کردم فقط پماد هیدروکورتیزون رو تجویز کردو گفت سه بار با اب و صابون بشور و چرب کن ولی الان تمام اون ضایعات خیلی زیاد شده و چون شغلم راننده ام دارم اذیتدمیشم؟

دکتر با توجه به توصیحاتی که دادم روی پوستم خودم با سرچی که در اینترنت کردم شبیه تبخال تناسلی هم هست و قارچم هست البته این تشخیص بنده حقیر بی سواد هست ولی،شما میتونید اگه عکسشو براتون بفرستم برای من دارو تجویز کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 5 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران