قندخون ناشتا برای اقدام به بارداری؟

باسلام
من 37سالمه وچندماه پیش میخواستم برای بارداری اقدام کنم ولی در آزمایش قبل بارداری قندخون ناشتای من105بودبه همین خاطر یه رژیم گرفتم ودرآزمایش بعدی شد103بعد از اون دکتر واسم قرص متفورمین 500تجویز کردروزی 2تا خوردم ورژیم خیلی دقیقی گرفتم که باعث شد از وزن62کیلو برسم به وزن50کیلو،بعد از دوماه ،امروزآزمایش دادم قندناشتام شده101
بااین تفاسیر که گفتم خواستم بدونم که چراقندناشتام با خوردن قرص ورژیم سخت پایین نیومده و همچنین اگر الان واسه بارداری اقدام کنم اشکالی ندارد و واسه جنین مشکلی پیش نمیاد؟
درضمن من 8ماه پیش جنین 8هفته ایم رو به خاطرت از کارافتادن ضربان قلب سقط کردم
یه نکته دیگه اینکه دکترم میگه که میتونم الان واسه بارداری اقدام کنم وروزی2تاقرص متفورمین رو حین بارداری بخورم ومن میترسم بارداربشم قندم بالاتر بره چون توی بارداری قبلیم قندبارداری داشتم
باتشکر

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران