۹۲
خانــم

واریث پای شدید؟

وقت بخیر اقای دکتر واریث شدید پا که منجر به زخم های روی پست و تمایز ظاهر پا با پای دیگر به حدی که پای واریثی خیلی خیلی چاق و ذیگری لاغر هست خیلی وقته دچار این مشکل هستیم ایا باید بستری یا عمل شود؟

1 پـاسـخ

  • سلام در صورتيکه زخم ناشي از واريس رخ داده باشه حتما بايد درمان صرت بگيره که ميتونه بوسيله جراحي باز يا بصورت سرپايي و بوسيله ليزر داخل عروقي انجام بشه. ولي قبل از اقدام درماني حتما بايد ويزيت و معاينه بشن و سونوگرافي داپلر هم انجام بشه و بعدا در رابطه با نوع درمان تصميم گرفته بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران