۱۹
۷۰
خانــم

من باردارم؟؟؟؟

سلام من 6 روز دیگ موعدمه و سیکلم 32 روزه هستش 13 مهرهم تخمک گذاریم بوده
حالا سه چهار روزه زیرشکمم گاهی تیر میکشه اونم گذری و پایین پهلو هام اونم دردش قابل تحمله
انگار ماهیچه کمر و دستمم درد میکنه خیلی کم حس میکنم
سینه هامم بعضی اوقات تیر میکشه تا زیر بغلم و خیلی کم وقتی دست میزنم درد میگیرن
نبضمم تو یک دقیقه حدو 89 تامیزنه دیروزو امروز امتحان کردم از 87 تا89 دوستمم ک بارداره و هفت ماهشه 87 زد باقی دوستامم ک مجردن و باردارنیستم از 56 تا 72 نبضشون زد
یخورده هم حساس شدم و زیاد میخوابم و تشنم میشه همش
لبم خشکی زده
امروز ساعت 4 بود ک بی بی چک گذاشتم همینجوری اولش چیزی نبود سر ده دقیقه دیدم یه خط صورتی کمرنگ افتاده ک باچشم قشنگ میشه دیدش
دارو قرص نمیخورم و کله آزمایشاروانجام دادم قبلا و سالمم
حالا بنظرتون مثبت کاذبه؟؟من فردا باز بی بی بزارم ؟؟؟یا موعدم برم آزمایش بدم؟؟
و اینم بگم ک از دیشبه گاهی واژنم تیر میکشه وسریع خوب میشه سه بار اینجوری شدم
میشه راهنماییم کنید؟؟دل ببندم به جوابه بی بی چک؟مارکشم مدیکوره

1 پـاسـخ

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران