اطمینان ازیكى ازعوارض هاى داروئى خاص كه زندگیم رابهم زده خواهش میكنم جواب بدید؟

باسلام وعرض ادب .بنده حدوددوسال ونیم است ازشیاف مزالازین 500استفاده میكنم بدلیل زخمی كه آنموقع بدلیل مشكلات اعصاب وروان وداروهای اعصاب و كه هنوزهم درگیرشم و یبوست های مكرری كه داشتم وهنوزهم بعدازگذشت حدودسه سال دارم روزییك عدداشیاف مزالازین ستفاده میكنم كه فی الحال حكایتش طولانیست قرض بنده ازمزاحمت این است كه آیامصرف این دارومیتواندباعث ناباروری واینطورمسائل شود؟خواهش میكنم لطف كنیدراهنمائی بفرمائیدچون برایم خیلی مهم است .ممنون ازلطف شما .

1 پـاسـخ

بازدید : 239 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران