۵۰
۸۵
آقــا

درد ساتیک ناشی از دیابت مزمن؟

خانم دکتر با تشکر از امکانی که بوجود اوردید من دوسال پیش قند خونم بالابود زد به عصب ساتیک(با یک پیچ خوردگی ساده شروع شد)پس از کنترل قند واستراحت مطلق در منزل ومراجعه به دکتر ولای اسکویی درد خودبخود رفع شد الان بمدت 10 روز هست فقط مثل کرم خاکی روی تخت افتاده ام ونمیتوانم روی پا حرکتی انجام بدهم دردهای وحشتناک سیاتیکی اعم از کشاله ران مچ پا کف پای همه در پای راست امانم را بریده وامکان هیچ گونه حرکتی از درد روی پاهایم ندارم ایا تزریق استوییدی امپولهای کورتیزونی
یا کورتون یا بتامتازون را در ناحیه (اپیدورال در بخش سنون فقرات برای کاهش درد اثر بخش میدانید اگر جواب مثبت است(مندرج در سایت تخصصیsevteb.comدر 80درصد جواب درمانی داده است) خودم توان حرکت ندارم کسی هم ندارم از ط 5 منو به ماشین کول کند از طرف درد طاقت فرسایی با گذاشتن پا روی زمین برمن مستولی میشودخواهشمندم من همسرم را بخدمت بفرستم شما داروهای تزریقی موصوف در بالا را تجویز نموده واین روش درمانی را در من انجام دهید خدا بزرگتان کند وهمیشه سلامت باشید بخدا قسم درد امانم را بریده اگه بشه خودتان تزریق اپیدورال را انجام بدین چه بهتر اگه نه تجویز پزشکی بفرماین بلکه مشکلم حل شد منتطرجواب شما در اسرع وقت میباشم اگه امکان معاینه در منزل را داشته باشید با کمال میل ضمن پرداخت هزینه های مرتبط مشتاق درمان شما هستم باز هم تشکراحمد جهانسیر گلسفیدی 50 ساله دارای بیماری مزمن قند تحت درمان با انوسیلین

1 پـاسـخ

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران