۳۳
۶۰
آقــا

احساس فشار و تنگی گلو ودرد خفیف در قفسه سینه؟

باسلام. من بیش از یکماه پیش سرماخوردم رفتم دکترعموم گفتن انفولانزاداری بعد 20 روز تقریبا احساس درد خفیف تو قفسه سینه دارم و همینطور احساس اینکه یکی گلومو گرفته باشه و تحت فشار باشه مخصوصا کاکورتک گلوم ک برجستس ناگفته نمونه ک مصرف دود تریاک شیره دارم دارم. رفتم پیش دکتر قبلی گفت برونشیت مزمن دارو ازیترومایسین و تیوفین جی . و دوتا اسپری داد. خوب نشد.مجدد رفتم پیش متخصص ریه قلب و اعصاب. عکس روادیولژی گرفت و نمونه خون. گفت چیزی نیس کمی عفونت ریه داری. اما بنظرم درست تشخیص ندادن هیچکدوم .فقط دارم الکی دارو میخورم.تو رو خدا اگ میدونین کمکم کنین.بعضی شبا حس خفگی بدی دارم درحالی ک تنفسم معمولیه.

1 پـاسـخ

  • درود
    داروهاي بسيار خوبي به شما دادن ولي بيش از اين دارو لازم نيست، نگران نباشيد اظطراب علايم تنفسي رو تشديد مي کنه. باز اگر مشکلي بود من در خدمتم. با من در تماس باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 100 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران