قرص Ticrel به جای Brilinta ؟

با سلام
مادر من 79 سال سن دارد. سال گذشته بالون و استنت گذاری دو تا از رگهای قلب را نزد دکتر کجوری در شیراز انجام داد. قرص Brilinta بریلینتا 90 را می بایست هر روز مصرف کند. از آنجا که این قرص خارجی است و کمیاب شده، دکتر قرص Ticrel تیکرل 90 را توصیه کرد.
سوال: آیا از لحاظ کیفیت، تیکرل واقعا مشابه بریلینتا می باشد؟ بریلینتا به سختی یافت می شود، بیم آن دارم که ممکن است حتی تقلبی باشد، آیا تیکرل را مصرف کند تاثیر مشابه بریلینتا دارد؟
با سپاس

بازدید : 146 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داروساز در تهران