نمیدونم بادندانم چكاركنم ؟

باسلام وعرض ادب .بند40 ساله هستم پانزده سال پیش سه تاازدندان های جلوفك بالای من كه ازبین تقریبارفته بودبه پزشك مراجعه نمودم وایشان سه واحددندان مصنوعی پس تراش وقالبگیری بجای دندان های ازدست رفته ام كارگذاشتندكه انصافن كارش هم خوب بودامابنده خودبدلیل بیتوجهی به بهداشت ومسواك وچندبارضربه شدیدبلاخره امسال لغوودرآمدن .البته وضع سایردندان هایم نیزخوب نیست عادت كرده ام یكسره بازبان باجایخالی ودندان های نیمه بجامانده جلوبازی میكنم كه لنگااگركسی پیشم یاشدمیگویدچرااینقدرمرچ مورچ میكنی بعضی موقع زیرچشمم بادمیكندودردشروع میشودگوش دردهم دارم خلاصه اقای دكترچكاركنم ممنون میشم چاره ای نشانم دهید

1 پـاسـخ

  • حتما سريعا بايد با مراجعه به دندانپزشک دندان هاي خود را ترميم ، درمان ريشه و در صورت غير قابل نگهداري بودن ، خارج نماييد ، چون اين آبسه ها در موارد شديد مي توانند سبب آسيب هاي شديد مغزي يا تنفسي شوند و خداي نکرده مشکلات جدي براي شما ايجاد کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 240 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح دهان ، فک و صورت ، ايمپلنت در تهران