۲۳
۴۹
خانــم

جای جوش؟

سلام توصورتم خیلی جای جوش مونده خیلی ناراحت میکنه ایا راه حلی دارین لطفا معرفی کنید حتی دکتر مدنظر دارین خواهش اهل گلستان گنبدم

1 پـاسـخ

  • سلام....برای درمان اسیب های ناشی از اکنه که معمولا شامل قرمزی ، منافذ باز و حتی برخی موارد لک و روزنه های بیش از حد معمول بر روی پوست میباشند ابتدا لازم است اکنه و جوش ها درمان یا کنترل شوند.........سپس با توجه به شرایط پوست و شرایط بیمار یعنی میزان اسیب درمان های مختلفی وجود دارد ........از استفاده از لایه بردار ها تا برخی تکنیک های میکرو نیدلینگ و حتی در صورت تشخیص پزشک متخصص لیزر یا تزریق فیلر در مناطقی که اصطلاحا این حفره عمیق تر باشند......سپنتا

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
بازدید : 454 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران