۲۰
۶۷
خانــم

پاره‌ شدن پرده‌ بکارت‌ وچه‌ نوع‌ بودن‌ آن‌ که‌ من‌ چندماه‌ ازدواج‌ کردم‌ هیچ‌ جوره‌ پاره‌ نمیشه؟

سلام‌ من 4ماه‌ ازدواج‌ کردم‌ و هنوز‌ پرده‌ بکارتم‌ پاره‌ نشده‌ هرشب‌ سعی‌ میکنیم همه‌ راه‌ هارو‌ امتحان‌ کردیم‌ اما‌ ازبس‌ ک‌ میترسم‌ و درددم‌ زیاده‌ نمیشه‌ چندباری‌ ازشدت‌ درد‌ وترس‌ خون‌ دماغ‌ شدم‌ و همسرم‌ میگه‌ ک اگه‌ نشه‌ طلاقت‌ میدم‌ نمیدونم‌ چکارکنم‌ کارم‌ ب طلاق‌ کشیده‌ اگ درمانی باشه‌ ک بی‌حسم‌‌ کنه‌ ک هیچی‌ احساس‌ نکنم‌ حتی‌ اگ‌ بمیرمم‌ راضیم‌ نمیخام‌ زندگیم‌ خراب‌ شه‌ تروخدا کمکم‌ کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران