تنگی نفس و تپش قلب؟

سلام دکتر خسته نباشید نزدیک به 20روز هست که تپش قلب و تنگی نفس دارم رفتم پیش متخصص ریه گفتند که آلرژی بوده تبدیل شده به آسم خفیف دو روز قرص مصرف کردم احساس سرگیجه و ضعف هم اضافه شد به علائمم ممنون میشم اگ کمکم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من شما بيشتر اظطراب داريد و احتمالا علايم شما ناشي از اظطراب است. مايعات زياد بخوريد اگر از منزل بيرون نمي رويد داخل منزل مرتب قدم بزنيد و نفسهاي عميق بکشيد اگر تا 24 ساعت ديگر بهتر نشديد من را در جريان قرار دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 137 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران