کرونا - گوش درد و بعد اون گلودرد؟

سلام.خسته نباشید.
ببخشید من سه روز پیش گوش درد داشتم.و بعد اون گلودرد شدم.
الان هم گلودرد ندارم.فقط احساس سوزش در قفسه سینه و گلو دارم.تب و سردرد هم ندارم.سرفه و تنگی نفس هم ندارم.
البته از دیروز دچار اسهال هم شدم.
میتونه نشانه ای از کرونا باشه.
البته من بیشتر خونه بودم از چهارم اسفند ماه و فقط دیروز بیرون از منزل بودم اون هم با رعایت بهداشت فردی.
ماسک و دستکش هم داشتم.میشه راهنمایی ام کنید.چه دارویی مصرف کنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من درمان دارويي نياز نداريد، رعايت نکات بهداشتي را ادامه دهيد . علايم شما در حال برطرف شدن است سرماخوردگي معمولي احتمالا. اگر علايم جديد داشتيد بفرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 233 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران