پایین اومدن فشار کودک 9 ساله؟

سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان من مامان دختر 9ساله هستم که تنگی خفیف دریچه اعورت داره قرص کاپتوپرل 25هر 12 ساعت نصفش رو مصرف میکنه بعضی موقع ها فشار دخترم پایین میاد دو روز پیش فشار ش7 شد پزشک گفت که این قرص هم فشار رو پایین میاره میخواستم بپرسم میشه یک چهارم قرص رو بدم؟دخترم قبلا 6ماهگی عمل بسته داشت pad بستن

1 پـاسـخ

  • مادر عزیز بهتر است دخترتون بررسی مجدد بشوند در تنگی دریچه ائورت ما تمایلی به افت فشار در بیمار نداریم ضمن اینکه کاپتوپریل جزء داروهایی هستند که بصورت مشخص باعث افت فشار میشود به نظر بنده یک بررسی مجدد و ترجیحا اکو و تنظیم دارویی مناسب، نیاز دارند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 591 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران