۲۳
۶۵
آقــا

زود انزالی ؟

سلام خسته نباشید من مشکل زود انزالی دارم و بیشتر موقعه استرس میگرم زود انزالی میشه درمان کرد

1 پـاسـخ

  • سلام وقت شما بخير درمان زود انزالي دو جز دارد يکي مصرف دارو و يکي تغيير در شيوه زندگي هر چقدر تعداد دفعات نزديکي بيشتر باشد زود انزالي رو بهتر ميکنه در لحظه خروج مني بايد حواس خود را پرت کنيد و نزديکي را متوقف کنيد به مرور زمان آن بهتر مي شود سرترالين 50 ميلي گرم روزي يکي و کلوميپرامين 25 ميلي يک ساعت قبل از نزديکي کمک کننده است پماد زايلا پي 20 دقيقه قبل از نزديکي و کانوم هاي تاخيري هم موثرند. اگر در نعوظ هم مشکل داشته باشيد به شرطي که مشکل قلبي نداريد تادالافيل قبل از نزديکي کمک کننده است البته کمي سردرد ميدهد. زعفران و سير و پياز ميل را بهتر ميکند و داروي جينسينگ هم از داروخانه بگيريد و مصرف کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران