۴۲
۷۳
خانــم

لکه بینی به جای پریود؟

سلام و خسته نباشید من خانمی 42 ساله هستم و یک دختری 12 ساله دا رم و از سال 94 اقدام به بارداری دوم کردم اما نشد و در سال 97 یک سقط در هفته هفت داشتم. پریود نامنظم دارم و همیشه تاخیر تا یک هفته وحتی بیشتر هم داشتم و دارویی مصرف نمی کنم وداره هام هفت روزه است این دوره بعد از 22 روز تاخیر روز اول لک دیدم وروز دوم قهوهای بود ودر میانه روز تقریبا قرمز ولی اصلا مثل پریودی نبود وبرای هم نداشتم و در اخر شب هم خیلی کم وگاهی اصلا چیزی نبود واین روند تا 5 روز ادامه داشت وهمراه با خشکی واژن بود ولی روز ششم ترشحات زیاد و روشن و بدو ن لکه بینی داشتم، در ضمن این دوره یک روز بعد از نزدیکی با همسرم اتفاق افتاد. البته من دو هفته قبل هم برامدگهای ریزی روی واژن زده بودم که کمی با خارش همراه بود و بعد از یک هفته خوب شد و بعدش ترشحات زیا د شد. دو روز قبل بیبی زدم و منفی بو د، لطفا راهنمایی کنید که من باردارم یا نه ممنون

2 پـاسـخ

  • سلام گلم حتما از نظر عفونت بررسي بشيد و اينکه اگر قصد بارداري داريد زودتر جهت انجام کارهاي پيشرفته مراجعه کنيد تا قبل از دچار شدن به يائسگي بتونيد باردار بشيد .ممونه الان تخمدان ها ضعيف شده باشه و مجبور بشيد از تخمک اهدايي استفاده کنيد ولي هنوز تا رحم پريود ميشه از فرصت استفاده کنيد و بعد از قطع پريود ديگه امکان بارداري نخواهيد داشت حتي با روش هاي پيشرفته

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 123 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران