۲۹
۶۰
خانــم

مشکل زانو و گردن؟

با سلام و احترام
آقای دکتر من بعد از به دنیا آمدن دخترم که الان 5 ساله هست زانوهام صدا میدادن و درد میکردن و کلی دوا و درمان دردش کمتر شد ولی همچنان موقع نشستن و بلند شدن صدا میدن
بعد از بارداری دومم که سقط شد دوباره هم صدای زانوهام هم داداش بیشتر شده طوری که در راه رفتن و حتی نمازخواندن سختم میشه وبعد از سقط به شدت گردن درد دارم طوری که بعد از اینکه کاری انجام میدم گردنم درد میکنه
درد در قسمت کمر و مچ پاها هم دارم و حتی شانه هام موقع تکان دادن دستهام صدا میدن
نمیخوام مسکن بخورم و دردام کم بشم دنبال راه اصولی هستم که بدون مسکن بهبودی پیدا کنم
اینم اضافه کنم بعد از بارداری اولم از زانو به پایین فرم پاهام حالت خمیده پیدا کردن

1 پـاسـخ

بازدید : 16 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران