عفونت زنانگی؟

با سلام وروزبخیر،خواهرم وقتی پریود میشد به شددت خونریزی داشت وهر دفعه در بیمارستان سرم تزریق میشد...
مدت زیادی کم خونی شدید داشت تا بالاخره با درد شدید شکم به بیمارستان مراجعه کرد...شکمش خونریزی داخلی کرده بود اما جراح خونریزی را احتمال پارگی کیست تشخیص داد...وبعداز عمل حالت تهوع واسهال ولرز داره
الان دکتر باز هم احتمال عفونت داخلی تشخیص داده در صورتی که تمام آزمایشات و سی تی اسکن وسونو گرافی سالم می‌باشد....
حال خواهرم اصلا مساعد نیست لطفاً منو راهنمایی بفرمایید..

بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران