حساسیت شدید دارویی و واکسن کرونا؟

سلام ،من نسبت.به سه انتی بیوتیک و کورتون حساسیت دارم و علایم مثل تنگی نفس و کم شدن هوشیاری و تهوع و تپش قلب داشتم و بعدش آمپول ضد حساسیت زدم میتونم واکسن کرونا بزنم ؟

1 پـاسـخ

  • سلام. پاسخ به اين سوال سخت هست. بستگي به نوع واکنش شما، اينکه چند سال قبل واکنش داديد؟و اسم داروها چه بوده است؟ واکنش به کورتون از چه نوعي بوده است. با توجه به اهميت مطلب پيشنهاد ميکنم، مراجعه حضوري جهت تکميل اطلاعات به يک آلرژيست داشته باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران