۴۷
۸۵
خانــم

واریکسول مانع بارداری است؟

با سلام بنده دوتا فرزند دارم از سال 87 سونوگرافی گفته واریکوسل در داری وتا بحال هم بدون استفاده از هرگون لوازم جلوگیری کننده رابطه زناشویی دارم اخیرا همسرم عادت ماهانه اش قطع شده رفته پزشک و سونوگرافی گفته اند شش هفته است که بارداری. حالا بعد از 15 سال که واریکوسل مانع میشد همسرم باردار شود حالا ناگهانی باردار شده است .لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید.

1 پـاسـخ

بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران