تقاضای مساعدت در هزینه های درمانی؟

آیا امکان دارد هزینه های درمان را بصورت اقساطی (با چک) پرداخت کنم. هم خانم خودم و همه سه نفر از دخترانم مشکلات دندان پزشکی دارند ولی متأسفانه بدلیل ضعف مالی نتوانستم کاری برایشان بکنم.
اما به این معنی نیست که نخواهم پرداخت کنم. ولی چون نداشتم دفعتا هزینه ای بدهم روز بروز دندانهایشان خرابتر شده و از این ماجرا خودم رنج میبرم. از شما تقاضا دارم با دیدگاه شأن والای طبابت به این پدر کمک کنید تا هزینه ها را در دوره ای مقتضی و منصفانه که شما هم راضی باشید انجام دهم. ضمنا درمان را برای خودم نمیخواهم همانطور که عرض کردم همسرم و سه نفر دخترانم. که انشاء الله فردا در مطب با گرفتن نوبت خدمت خواهند رسید.

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران