باتشکر و‌پیرو سئوال جواب قبلی؟

سلام
39 سالم هست
سرگیجه به صورت سیاهی تاریکی رفتن نیست. و مثلا موقعی که از وضعیت درازکش به نشسته در میام‌هم‌نیست. حرکتی ندارد ( مثلا حس کنید اشیا دور سرم‌ نمی چرخند ) با همراه با کاهش شنوایی نیست

مولا به طور کلی یه حالت سنگینی در سرم حس میشه
و با فعالیت های عادی موقع راه رفتن بالا پایین رفتن از پله ها یا ارتفاع ، موقع راه رفتن ،در ماشین و‌مترو موقع ترمز و دست انداز، یا حتی در حال مارهای روزمره ایستاده ام و ناگهانی یه طرف کشیده میشم
کم خونی دارم ولی خفیفه
فشارم رو وقتی اینطور بودم گرفتم ده ممیز هشت روی هفت رو نشون داد دستگاه دیجیتالی
چربی خون ندارم
تستام نورمال بودن
نمیدونم علتش چیه؟
و‌چطور باید بررسی بشه تا برطرف بشه
مدام احساس خستگی و خواب آلودگی دارم
ممکنه از آلودگی هوای تهران باشه صرفا
مانع از مطالعه ‌و کارم شده

1 پـاسـخ

بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کودکان در تهران