مشکلات بعد از جراحی انحراف؟

سلام بر شما پزشک بسیارمحترم، واقعا ممنون از وقتی ک برای کاربران میگدارید . یه سوال خیلی مهم داشتم ک واقعا دوسال است ک دهن من و خانواده ام را درگیر کرده. چرا بعد از انحراف ب بیرون یکی از چشمها , حرکت چشم ب طرف بیرون محدود میشود؟ البته پسرم جراحی کرد بار اول فقط ی چشم حرکتش محدود بود ولی بار دوم چشم چپ ب داخل انحراف پیدا کرد و چشم راست ب طرف بیرون حرکتش محدود شد .البته دکتر گفت ک هر دو چشم باید جراحی شود. حالا قرار است ک دوباره جراحی شود ولی دچار شک و تردید شده ایم چون نتیجه خوبی نگرفتیم نظر شما چیست احتمال چنین مشکلی هست در جراحی چنین مشکلی هست ؟ ؟ چون پزشک دیگری نظر داد و گفت نباید این مشکلات بوجود میآمد،خواهش میکنم ک راهنمایی بفرمائید خیلی خیلی مهم است .تشکر میکنم.

1 پـاسـخ

  • با سلام خدمت شما
    البته بعضي از همکاران براي تخريب همکاران خودشون متاسفانه بيمار يا همراه بيمار رو گمراه ميکنن و اين متاسفانه کاردرستي نيست !
    بله امکان اينکه با يکبار جراحي جواب کامل و نتيجه 100درصد حاصل نشود بايستي جراحتون قبل از عمل توضيح ميدادن تا در چنين مواقعي دچار شک نشين
    البته اگر چشم هاي مريض ديد کامل نداشته باشن يا اگر دچار تنبلي باشن بازهم احتمال عود و بازگشت انحراف وجود دارد
    باتمام اين موارد اگر شک دارين ميتونين به همکار ديگه اي مراجعه کنين فقط حتما فوق تخصص استرابيسم باشن که کارشون فقط جراحي انحرافات چشمي هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 134 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران