...
خانــم

عوارض دارو؟

با سلام و احترام
خانم دکتر من داخل صفحه ی پرسش و پاسخ چند تا سوال پرسیدم اما متاسفانه جوابی از طرف شما دریافت نکردم
قسمت ثیت نظرات هم چون باید وارد سایت بشی یک بار بیشتر نمی شه وارد شد و سوال پرسید

شما اگر بایک خط دیگه وارد صفحه ی خودتون بشید می بینید که خیلی سوال هست که جواب ندادید
شاید سوالها به دست شما نمی رسه

من ایمیل شما رو هم ندارم که سوال بپرسم
امیدوارم حداقل این صفحه رو ببینید
سوال من
ایا دیفرلین باعث کوتاهی قد میشه؟
ایا دیفرلین واقعا باعث بلند شدن قد میشه؟
اصلا دیفرلین چقدر عوارض داره توی دختر بچه های 9ساله
دیفرلین چیکار می کنه؟

خدا پشت و پناهتون

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    من سعي ميکنم به همه سوالات پاسخ بدم البته سوالاتي که از طرف سايت برام ارسال بشه.
    ديفرلين گاهي اوقات ميتونه جلوي سرعت رشد قدي رو بگيره که اين مسئله با ويزيتي که توسط پزشک بيمار به صورت مرتب انجام ميشه ،مشخص ميشه که در اين موارد بايد يا دارو رو قطع کرد و يا هورمون رشد اضافه کرد که اينو پزشک با همه ي جوانب تصميم گيري ميکنه.
    اينکه ديفرلين باعث افزايش قد ميشه ،کمک چنداني در افزايش قد نميکنه شايد حداکثر 2 سانت در سال،که اينهم در رفرنس هاي جديد تا حدودي رد شده.
    هدف از تجويز ديفرلين در گروه سني اطفال بيشتر جلوگيري از بلوغ زودرس هست و نه افزايش قد.
    از عوارض قابل ذکر در مورد ديفرلين ،تاثير روي استحکام استخوان هست که با قطع دارو به مرور به حالت نرمال برميگردد.و.......
    عوارض دارويي رو هر پزشکي موقع تجويز به بيمار ميگه .
    پس لزومي نداره که شما بيش از حد درگير عوارض دارويي شويد و لطفا خيلي سرچ نکنيد مطمئنا اگر از پزشکتون بخوايد کامل عوارض ديفرلين رو ميگه .
    من فقط يه مورد رو گفتم ولي اون چيزي که همه بيماران در مورد ديفرلين ازش ميترسن،صحت نداره.
    ايميل من در صفحه ي انجمن غدد کودکان هست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 179 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران