سلام آقای دکترمن 4تازایمان داشتم که توزمان باداریه اولم اصلن سابقه ی فشارنداشتم بعداززایمانم فشارم 13-14بودکه خودش خودبه خودپایین اومدوتوزمان باداریه دومم که اصلن نه انبارداری نه بعدزایمانم فشارنداشتم توبارداریه سومم فشارم توماه نهم همون38هفتگی فشارم13-14رفت منوازام کردن به بیمارستان که توبه آمبولانس فشارم یه رفت 17که زودم کنترلش کردن بعداززایمانم اصلن فشارنداشتم الانم بارداریه چهارم بودکه توزمان بارداری فشارم همیشه12بودموقع زایمانم فشارمم خوب بودامابعداز10روزفشارم رفت بالای16داروهای زیادی بهم دادم که اصلن کنترل نشدقرص والسارتان.متورال.کاپتوپریل.متیل دوپا بااین داروهااصلن کنترل نشدتااینکه قرض آملودیپین 5لوزار25بهم دادن الانم کنترله این داروهارواستفاده میکنم ولی آقای دکترقلبم گاهی تندتندمیزنه موقعی که برنج میخورم یخ خورده سوزش توبدنم احساس میکنم سرگیجه هم دارم الانم که ماهرمضان بودیه شب قرصامونخوردم تا شب دوم نزدیکای1:30نگاه کردیم فشارم13-14بودخودمون توخونه فشارسنج داریم ترسیدم دوباره داروهاموخوردم که بالاخره میخوام بدونم راهی واسه خوب شدنم هست یا نه تااخرعمرم بایداین داروهاروبخورم داروهایی که استفاده میکنم واسه شیردادن به بچپ ضررنداره ؟

آقای دکترمیخواستم بدونم قرص آملودیپین5لوزار25برای مادری که به بچه شیرمیده واسه بچه مشکلی ایجادنمیکنه

بازدید : 89 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران