علت ترشحات خونی و قهوه ای در روز 14 هم چیست ؟

سلام، دختری39 ساله مجردم
در دو دوره پریودی اخیر علایم مشاهده کردم نگرانم،
در دوره پریودی قبلی بعد تمام شدن چن روز بعدش روز 10هم یه ترشح خونی قرمز شفاف اومد ، این دوره اولین روز ترشحات سیاه سیاه بعدش قهو ه ای سه روز اومد بعدش روز سوم پریودم زیاد بود تا روز 5 ام بعدش تا 7ام قطع شد ، یعنی پریودم منظم هست ولی این علایم نشانه چیست میترسم کیست باشه، دو هفته هست خیلی زیاد پیاده روی میکنم تا 10 ایستگاه اتوبوس، از شدت پیاده روی کمر درد میگیرم و حتی طرف چپ کمرم بالای ران درد کمی دارم، دیروز خیلی راه رفتم روز 15 هم دوره هستم ولی چرا بعد پیاده روی لباسم یک مقدار زیاد خون قرمز قرمز بود، شب خوابیدم بیدار شدم کمی لخته های شفاف اومد،بعد حموم کردم لخته های قهوه ای رنگ همچنان اومد ، نشانه چی میتونه باشه،
آیا بخاطر بلند کردن وسایل سنگین ، پیاده روی های زیاد علت این علایم هست ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران