آیا بزرگتر شدن هیدروسل راست به قطر حدود 10 سانتی متر یا تبدیل آن به فتق خطرناک است ؟

سلام آقای دکتر.من 30 ساله هستم و حدود 12 سال میشه که هیدروسل راست دارم و البته تو 18 سالگی واریکسل چپ رو هم عمل کردم.چند بار طی این 12 سال به پزشک مراجعه کردم و دکتر گفتن نیازی به عمل نیست و خطری نداره.آخرین بار هم بهمن ماه بود رفتم سونوگرافی و هیدروسل نرمال راست و واریکسل خفیف چپ جواب دادن.منتها به خاطر مشکل کرونا و نبود پزشکم هیچ اقدامی نکردم.ولی الان در عرض 5 ماه اخیر سایزش راحت دو برابر شده.الانم به خاطر نوروز و ویروس کرونا نمیتونم برم پزشک متخصص. کمی هم درد و ناراحتی خفیف دارم.می خاستم بپرسم این هیدروسل تا چه حدی بزرگ میشه و آیا نیاز به اقدام اورژانسی هست ؟.
و اینکه اگر تبدیل به فتق بشه و یا بزرگتر شه به جز درد عارضه دیگه ای هم داره ؟ من خیلی نگرانم از اینکه تبدیل به سرطان بشه یا واسه اعضای دیگه بدنم مشکل ایجاد کنه و برام خطرناک باشه؟ ممنون بابت راهنماییتون.

1 پـاسـخ

بازدید : 194 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران