۸۰
۵۰
آقــا

داروی بیمار بعد از سکته مغزی ؟

مادرم سکته مغزی کردن 5روز تو اورژانس موند وروزششم بردن بخش بعلت شیوع کرونا گفتن با رضایت خودتون مرخصش کنید وقتی رفتیم مرخصش کنیم دکتر هیچ دارویی تجویز نکرد فقط قرص لوزارتان که همیشه میخورد را تجویز گرد و قرص معده،،
باعکسی که گرفته بودن دکتر گفت عمق مغزش خونریزی کرده وبا توجه به سنش که 80 سالشه نمیشه عملش کرد،،
میخواستم‌ببینم فیزیوتراپی یا داروی دیگه ای لازم نیست بدیم ،،سمت چپش هم تقریبا فلج هست ،یه کم تکون میخوره ،،صحبت میکنه ،،فقط کم اختلال حواس داره ،،ممنون میشم راهنمایی کننین.

بازدید : 151 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران