۳۱
۶۰
خانــم

مشاوره ژنتیک؟

با سلام و عرض ادب
من و پسر عموم قصد ازدواج داریم ولی هم در خانواده ایشون و هم خانواده ما مشکلات ژنتیکی وجود داره
پدر و مادر ایشون دخترخاله پسر خاله بودن و سه فرزند اول یکی RP, یکی معلول جسمی و دیگری معلول ذهنی بوده، و سه فرزند بعدی ازجمله شخصی که خواستگاری من اومده سالم هستن و خود عموم هم لکنت زبون داشته
در خانواده ما هم دو نفر لکنت زبون دارن پدر مادر من هم فامیل دور هستند و پدرم پسرِ پسر عموی مادرم هست
توی فامیل هم سابقه بیماریهایی مثل ناشنوایی مادر زادی و مشکلات عصبی و عقب موندگی ذهنی توی عموهام و عمه هام که ازدواجشون فامیلی بوده هم چندین مورد داریم
آیا اگر مشاور ژنتیک بریم و آزمایشات ژنتیک رو انجام بدیم این ازدواج توصیه میشه؟؟ و میشه از تولد فرزند معلول پیشگیری کرد به طور صد در صد؟؟؟
من و خواستگارم هر دو 31 سال سن داریم

بازدید : 124 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ژنتيک در تهران