۲۱
۶۹
خانــم

امپول پرژسترون ؟

سلام خانم دکتر.
من 8آبان پریود شده بودم با قرص پرژسترون وتنبلی تخمدان هم دارم ولی زیاد نیست بعد پریودیم اقدام داشتم.دیگ پریود نشدم تا اینکه 17 آذر ازمایش بتا دادم 1بود.دکتر 4تا امپول پرژسترون داد زدم ولی بعد 11 روز باز پریود نشدم سونوگرافی کرد گفتی هیچ مشکلی نیست همه چیز اکی نمیدونم چرا نشدی.قرص ال دی دادن.قرصو خوردم19دی تموم شد.الان یعنی 25 دی روز سوم پریودیم هستش با اینکه از جمعه تا 3روز پیش لکه بودم فقط و خونریزی پریودمم همیشه زیاده ولی اینبار خیلی کم بود.

میخواستم بدونم دلیل اینکه امپول زدم و پریود نشدم چی هستش دکتر؟

و اینکه اگر بخوام حساب کنم بعد این پریودیم میشه دومین اقدامم؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 140 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و نازايي در تهران