۵۶
۷۳
خانــم

خون در مدفوع و سابقه کنسر روده؟

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
مریض شما هستم که کنسر روده داشتم و با پردودرمانی و قرص‌های سویسی شیمی‌درمانی بدون عمل جراحی درمان شدم، ولی مدتی است که خون دفع میکنم (خیلی کم و همیشگی نیست) فکر کنم شاید مربوط به همورئید باشد چند روزی احساس میکردم که شقاق است و سوزش داشتم ، از پماد همورئید استفاده میکنم.
آیا میتونم از شیاف همورئید استفاده کنم؟
بخاطر یبوست از قرص گیاهی دی-لاکس هر دوسه روز یکی میخورم
دکتر نصیری با توجه به جواب آزمایش آخرم (98/10/11) کلونوسکپی فرمودند که این خون ربطی به روده ندارد و سالم هستید.
کمی نگرانم

1 پـاسـخ

  • سلام
    ّبا آرزوي تندرستي و بهبودي کامل. نگران نباشيد منم فکر مي کنم مربوط به هموروئيد است. شياف آنتي هموروئيد استفاده کنيد. شربت لاکتولوز هم استفاده کنيد. هر وقت سوالي داشتيد بفرماييد.
    با احترام

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 252 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران