اختلال بویایی؟

با سلام و احترام
آقای دکتر من الان دقیقا یک هفته است که اختلال بویایی و چشایی دارم و کلا هیچ بویی را مطلقا حس نمی کنم. دیروز خبری دیدم مبنی بر اینکه تعداد زیادی از مردم در تهران، قم، و گیلان همین مشکل را اخیرا داشته اند و ممکنه نوع جهش یافته ی کرونا باشه. هفته ی پیش علایم سرماخوردگی شدید هم داشتم و خوب شدند. نگرانم. به علت بیماری ای که دارم هر هفته من آمپول اکتووکس تزریق می کنم. الان یک سال شده که تزریق می کنم. ممکنه به خاطر اون باشه یا کروناست؟ ممنون میشم بفرمایید برای بویایی چکار کنم. متشکرم.

1 پـاسـخ

  • سلام
    ويورس جهش يافته اي در کشور ما شناسايي نشده. پس نگران نباشيد هنوز علت اين موضوع اختلال بويايي کاملا مشخص نيست ولي شما همچنان نکات بهداشتي رو رعايت کنيد و اگر تغييري در علايم شما ايجاد شد به من گزارش دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 187 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران