زیبایی صورت؟

سلام میخاستم بپرسم که شما کار بوتاکس و جوانسازی صورت هم انجام میدید؟ و اگر انجام میدید با کدوم روش اینکار رو انجام میدید؟ با تشکر از اینکه جواب میدید.

3 پـاسـخ

  • سلام...بوتاکس و انجام همه روشهاي جوانسازي انجام ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(1)
  • سلام
    جوانسازي روشهاي مختلفي نطير آراف فرکشنال،ميکرونيدلينگ ،ليفت نخ؛هايفوالتراپي و ... بستگي به نوع پوست و ميزان درمان مورد نياز شما دارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • خانم دکتر خليلي از اولين پزشکان متخصص پوست در انجام درمان هاي بوتاکس و فيلرها در ايران و جهان هستند......تمام درمان هاي پوست با توجه به شرايط پوست شخص و همين طور هزينه و ميزان اثر بخشي قطعي توصيه و انجام ميشود.......در بوتاکس نکته بسيار مهم استفاده از داروهاي استاندارد و کيفيت بالا است....مانند : الرگان. ديسپورت...زئومين....

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 486 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران