۲۱
۶۳
خانــم

اقدام به بارداری؟

سلام خانم دکتر من 19تیرپریود شدم و30تیربعداز تزریق آمپول HCGاقدام به بارداری کردم بعدازیک هفته کمر درد شدید داشتم وروز 12و103بعداز نزدیکی لکه بینی داشتم بی بی چک زدم منفی شد وروز 17مردادبازم پریود شدم الان دوز دوم پریودیم هستش چیکارکنم برای اینکه باردارشم؟
آزمایش پاپ اسمیر دادم گفتن که یکم زخم دهانه رحم دارز ولی خیلی کوچیکه وسونوگرافی واژینال هم دادم گفتن اندازه 20 هستش
من در دوران قبل ازدواج همم تنبلی تخمدان داشتم نمیدونم چیکار کنم لطفاراهنماییم کنین

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و نازايي و ivf ، هيستروسکوپي و لاپاراسکوپي در تهران