تنگ نفس؟

سلام مادر 75 ساله ای دارم دو سال پیش بدلیل تنگ نفس جزئی هنگام پیاده روی به متخصص قلب مراجعه کردیم گفت مشکل حادی نیست مقداری آب اطراف ریه جمع شده دارو داد و خوب شد
الان بعد از دو سال تنگ نفس مقداری شدید تر شده هنگام پیاده روی به متخصص قلب مراجعه کردیم اکو و نوار گرفت گفت یک مویرگی مسدود شده مهم نیست دارو داد و بعد از دو ماه خوب نشده می خواستم ببینم تشخیص شما چیه مشکل مربوط به چه متخصصی میشه ضمنا آزمایش نیز ازشون کامل گرفتن همه سالم بود
اگه لازمه عکس آزمایش و اکو را میتونم بفرستم
با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه در تهران