۲۴
۷۰
آقــا

کاشت مو؟

سلام خانم دکتر بنده ی سوال دارم کی همیشه بفکرشم .سوال اول ماینوکسیدل میشه ساعت 12 شب زد و 7 صبح انرا شست ‌. و سوال مهم تر و عمده من دیگه 3 ماه سنم میشه 24 و موهامو تست کردم و چند سال بهش موتجهم ریزش نداره و طاسی عقبم ایجاد نشده میخوام مو بکارم نطرتون چیه و اگه بکارم میشه با لوسیون روزماری یا سینره یا مشابهه ان ماباقی موهای قدیمیو حفظ کرد چون اینا هستن ریزش نکردن

1 پـاسـخ

  • سلام
    براي جلوگيري از ريزش مو،تقويت موها و حفظ موها بهتر است تحت نظر پزشک باشيد وبصورت دوره ايي داروها ترکيبي و خوراکي استفاده نماييد
    خصوصا اگر قصد کاشت مو انجام ميدهيد حتما با نظر پزشک معالج از محصولات فوق الذکر استفاده نماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 513 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران