۳۴
۶۷
خانــم

دندان درد؟

سلام وقت بخیر
من در خوی بخاطر دندون دردم رفتم دکتر ایشون با عکس های قدیمی کار کردن و حین کار هم درد داشتم و ایشون متوجه نشدن مشکل کجاست !

دوتا بی حسی تزریق کردن همچنان درد بود با اینحال عصب کشی کردن دندون 6 بالا هست.

حدود دوهفته هست عصب کشی شده

الان تهران هستم رفتم دکتر گفت که عکس حین کار خواست نداشتم . رفتم عکس گرفتم . بعد عکس چنان دندون دردی گرفتم وحشتناک
گفت که ریشه دندان باید درست بشه و یک کانال دندان هم بسته هستش.

الان به مطب شما تماس گرفتم گفتن که بعد از عید میتونم وقت بگیرم .
با این شرایط دندون من تا چه زمانی میشه تحمل کرد و یا سریع باید خدمت شما دکتر عزیز برسم

ممنون میشم پاسخ بدهید

بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص درمان ريشه دندان در تهران