محتلم نشدن برای مدت بسیار طولانی؟

با سلام ؛پسری18 ساله هستم که حدود 21ماه پیش(1.75سال)کیسه بیضه و آلتم براثر آبجوش به مدت3-4دقیقه حرارت بسیار زیادی دید و سوخت.خیلی عجیبه ولی از اون موقع تا حالافقط4-5بار با فاصله های زمانی بسیار زیاد درخواب محتلم شدم و از این بابت نگرانم.البته سه ماه بعد از اون ماجرا به یه اورولوژیست مراجعه کردم و ایشون به آلت و کیسه بیضم یه نگاه سرسری انداخت و گفت مشکلی نیست و حالتش طبیعیه ولی خب این مشکل احتلام نشدنم اذیتم میکنه.
البته یه سری علائمی هم دارم؛مثلا هر چند وقت یه بار(به خصوص وقتایی که یه عکس شهوانی میبینم یا فکرهای جنسی میکنم)موقع ادرار کردن آخراش رنگش از زرد متمایل به سفید میشه یا حتی بعضی وقتا هم بعد از ادرار؛چند قطره منی خارج میشه اما نمیدونم چراعین بچه آدم تو خواب محتلم نمیشم!
خوبه اینو هم بگم که تا حالا خودارضایی نکردم و کلا نمیکنم؛ممنون میشم اگه راهنماییم کنید و بهم بگید مشکلم دقیقا چیه؟ باتشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 215 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران