۱۶
۵۰
آقــا

بریدگی با ژیلت؟

سلام وعرض ادب ببخشید آقای دکتر من قبلاً به مطب شما آمدم برای ویزیت یکی از اقوام
ببخشید من هنگام اصلاح مقعد اشتباهی با ژیلت کنار سوراخ مخرج را نمی دانم چه شد کشیدم ویک دردی گرفت بعداً که نگاه کردم دیدم یک سوراخ دقیقاً کنار سوراخ مخرج ایجاد شده به اندازه بند انگشت یک ماه میگذره ولی خوب نشده وهیچ درد یا خارش هم ندارم هنگام بریده شدن اون قسمت هم هیچ خونی را مشاهده نکردم البته روز بعد بریدگی به آن قسمت وازلین زدم ولی فقط همان روز زدم دیگه وازلین نزدم گفتم خوب بشه
الان میخوام بدونم که من خوب میشم با نه ممنون میشم راهنمایی کنید اگر مشکل با پماد یا هر چیزی که قابل در مان است رو بگید چونکه هنگام اصلاح با ژیلت اتفاق افتاد بیماری خاصی نیست یا اگرم خودش خوب میشه بهم بگید ازتون خواهش میکنم چونکه واقعاً نمیتونم بیام من شما رو می شناسم واقعاً کارتون حرف نداره ولی من نمیتونم بیام حضوری مطب اگر میشه همینجا بهم بگید ممنونم.

1 پـاسـخ

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران