3.2
آقــا

نوزاد 24 روزه ام یک هفته دفع مدفوع نداشته است؟

سلام
نوزادمن 24 روزشه
و بیشتر شیر مادر خورده و فقط دو هفته اول روزی 60تا90میلی لیتر شیر خشک خورده
الان نه روزه اجابت مزاج درستی نداره اوایل روزی سه تا چهار بار دفع مدفوع داشت بعد یکبار بعد از دو روز و دفعه آخر بعد از هفت روز هم دفع مدوفع نداشته و همچنان نگران هستم
یکسری کارها طی این هفته اخر انجام دادم مثل ماساژ دور ناف و شکم با روغن زیتون و چرب کردن مقعد ولی تاثییری نداشته
هنگام ماساژ شکم سمته چپه ناف و کمی پایین تر یک مقدار سفت شده که اندازش حدود یه گیلاسه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر ازشما

1 پـاسـخ

بازدید : 128 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران