بیضه درد؟

باسلام وخسته نباشید.
من چند ماهی میشه که از بیضه سمت چپم یه رگ حالت مارپیچی داره و رگه بزرگ شده و بیضه سمت چپم خیلی کوچیکتر از حد نرمال نشون داده توسونگرافی و بیضه سمت چپم خیلی کوچیک شده و همیشه بالا هست. آزمایش اسپرم و سنوگرافی هم دادم دکتر برام دارو تجویز کرد ولی جواب نداد چنتا دکتر رفتم و احساس میکنم بیضه هام دارن آب میشن و آلتم هم خیلی کوچیه. چیکار باید بکنم؟ با تشکرات فراوان. ممنون میشم اگه پاسخ بدین.

1 پـاسـخ

بازدید : 223 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران