تنگی نفس؟

سلام دوباره
من دو روز پیش پیام دادم و تنگی نفس داشتم و از دوروز پیش تا الان همونطور ادامه داشته نه بهتر شدم و نه بدتر. فقط دیروز احساس کردم یه چند ساعتی دستام از قسمت بازو بی حس شده بود.
امروز آزمایش CBC و CPR دادم و مقدار cpr 6/9 بود و لنفوسیت 38 . مشکوک به کرونا نیستم؟
این علایم به خاطر چیه پس؟
واینکه مقدار cpr 9.8 آیا مشکوکه؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مشکل خاصي نداريد نگران نباشيد باز هم اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. نگران نباشيد لطفا. آزمايشات شما در محدوده نرمال است. در منزل بمانيد و نکات بهداشتي رو رعايت کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 123 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران