۱۵.۵
۵۶
آقــا

استخوان بندی ضعیف؟

سلام اقای دکتر خسته نباشید من پسری هستم با سن دقیقا 15.5 سال قدم 175 وزنم 55.56 کیلو هستش احساس میکنم استخوان بندی ریزی دارم دور مچم 16 سانتی متر هست
خانواده من استخون بندی ریزی ندارند همه متوسط یا درشت پدر و مادر و خواهرم و حتی پدر بزرگ و مادر بزرگ های من هم استخوان بندی ریزی ندارند تروخدا کمکم کنید ذهنم خیلییییی در گیره

1 پـاسـخ

  • سلام
    بر اساس قد و وزن شما در گروه زير وزن نرمال قرار داريد.
    بهتر است براي بهبود وضعيت استخواني در رژيم غذايي از تخم مرغ، حبوبات، گوشت مرغ و ماهي بيشتر استفاده کنيد.
    يک ورزش هوازي مانند دويدن، شنا، کوهنوردي و... بصورت مرتب انجام دهيد.
    از داروخانه قرص ويتامين د 2000 تهيه کنيد و يک روز درميان بخوريد.
    قرص گلوکوزامين 750 روزي دو عدد براي مدت يکسال.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 199 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران