۱۶
۶۰
آقــا

ضعیف بودن چشم؟

با سلام خدمت پزشک محترم، ببخشید ی سوال دارم چشم دخترم 1 نمره ضعیف هست چشم چپ، و دکتر عینک داده البته انحراف داره دو بار جراحی شده متاسفانه خوب نشده البته من همیشه از شما سوال میکنم و جواب میدین، حالا با توجه ب مجازی بودن مدرسه، آیا مبایل براش ضرر داره چون دکتر گفتن ک یکماه عینک بزنه تا چشمش انطباق پیدا کنه بعد اسکن بگیریم ک عضله رو ببینه ک در چه وضعی هستن با توجه این مطالب . آیا مبایل باعث ضعیف تر شدن چشم نمیشه آیا چشم سالم ضعیف نمیشه؟؟ خیلی برام مهمه ک بدونم ضرر داره یا نه خیلی تشکر میکنم از شما .

1 پـاسـخ

  • با سلام
    متاسفانه بله نگاه کردن به گوشي بيش از 10دقيقه از فاصله ي نزديک مضر ر هست ميتونين گوشي رو وصل کنين به مانيتور تلوزيون تا از فاصله ي زياد درسشون رو بخونن تا مشکلي براشون پيش نياد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 239 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران