تنگی نفس.دلهره .اظطراب؟

باعرض سلام .دلپیچه.گرفتگی کم گلو .بیخوابی شبانه.ترس و اظطراب از اینکه مبتلا به کرونا باشم.لرزش قفسه سینه وطپش قلب.داروی خواب هم چند روزی هست میخورم ولی خواب ندارم .وقتی میخواهم بخوابم دچارتنگی نفس میشوم

1 پـاسـخ

  • سلام ،
    مطمئنم بيماري نداريد، کرونا نداريد. تماما علايم استرس و اظطراب داريد، لطفا نگراني را از خودتان دور کنيد اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. مي توانيد در محيط منزل قدم بزنيد. مايعات زياد بنوشيد و نفسهاي عميق بکشيد. شما و همه ما بايد به روزهاي بهتر در سال جديد اميدوار باشيم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 155 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران