۲۰
خانــم

خواستگاری دارم که با وجود اوضاع روحی به هم ریختم نمیدونم بهش چی بگم؟

سلام. من احساس می کنم از موقعی که کرونا اومده و همه خونه نشین شدن من افسردگی گرفتم اما به هیچ روانشناسی و روانپزشکی برای درمانش مراجعه نکردم چون شرایطش رو نداشتم. نزدیک چند ماه بود که احساس می کردم بهتر شدم و دیگه اثراتی ازش نمونده اما الان دوباره به دلیل فشارهای روحی از طرف خانوادم حس می کنم همون احساس پوچی و افسردگی و ناراحتی دوباره داره بهم برمیگرده ولی یه مشکل دیگه هم دارم اینه که الان یه خواستگار سمج دارم که با وجود شرایط خیلی خوبی که داره ولی من ازش خوشم نمیاد ینی از ظاهرش خوشم نمیاد، می خوام ردش کنم اما نمیدونم که آیا این کار درستی هست یا نه... اینم بگم که من به شدت از دست خونوادم عصبیم و یه جورایی متنفرم ازشون به دلیل اینکه پدرم معلول جسمی و مادرم معلول ذهنی هستش و به شدت هردوشون بد اخلاق و عصبی هستن و همش منو تحقیر میکنن و یه برادر عصبی هم دارم و یه جورایی دلم میخواد فرار کنم از دستشون اما میترسم که از چاله در بیاریم و به چاه بیفتم، اونقدر از طرف خانوادم ضربه روحی خوردم که انگار هیچ کسی نیست که به دلم بشینه و نمیتونم به کسی اعتماد کنم و میترسم و تنهایی رو ترجیح میدم ولی از طرفی هم به شدت احساس تنهایی می‌کنم و دلم میخواد یکی باشه که حداقل با اون حالم خوب باشه ولی واقعا موندم که چیکار کنم با توجه به شرایط عجیب و به هم ریخته ای که دارم،اینم بگم که خونوادم قلبا راضی به این ازدواج نیستن و همه چیو سپردن دست خودم...

2 پـاسـخ

بازدید : 76 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص .... در تهران